panama 1


Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol bogat vulcanic si un echilibru perfect intre umiditate si soare intr-un climat tropical. In aceste ferme, cafeaua este procesata, culeasa si spalata manual.

Boquete este o vale mica intr-o cotitura a Cordilierilor Centrali, in vecinatatea impunatorului vulcan Baru. Aici, familia Peterson au intretinut ferma Hacienda Esmeralda inca din 1967, cultivand cafea si crescand animale.
Boquete este o zona foarte speciala, unde fermierii care se ocupa de cultivarea cafelei impartasesc respect reciproc, camaraderie si solidaritate profesionala.

panama 2

Cafea boabe Panama proaspat prajita este o cafea in care veti sesiza note de ciocolata si struguri negri. Panama prajita este o cafea complexa, care ofera o plaja de extratie larga, intinsa intre aciditate stridenta de vin fructat si confortul unei ciocolate calde, foarte aromata.

Corpul cremos completeaza echilibrul dat de dulceata specifica procesarii naturale.