poza 1


Povestea noastra are in centrul cafeaua. Puternica, aromata, savuroasa. Fiecare tip de cafea are o aroma specifica, atribuita zonei de origine. O cafea proapat
prajita inseamna energie, vitalitate, calitate, rafinament.
Pentru ca dorim sa te bucuri cat mai mult de mirosul parfumat si gustul desavarsit al cafelei proaspat prajite, iti oferim oportunitatea de a o procura de la prajitoria
noastra din Bucuresti. Aici aducem cele mai bune soiuri de cafea Arabica si Robusta, de la producatori din intreaga lume. Gama noastra de cafea proaspat
prajita cuprinde cafea din Uganda, Rwanda, Nicaragua, Tanzania, Guatemala, Colombia, Panama, Costa Rica, Peru, Brazilia si Ethiopia.

poza 2.1


Cafeaua verde depozitata in saci de iuta este cantarita si de acolo merge direct in cuptorul de prajire in mod automat. La o prajire, cantitatea recomandata
este de 5 kg. Aici, colegul nostru seteaza temperatura de prajire si...magia incepe.
Odata prajita, cafeaua este racita cu aer si separata de impuritatile existente (cafeaua venita din anumite regiuni pot avea diverse resturi).
In timpul procesului de prajire, se formeaza dioxid de carbon in interiorul boabei de cafea. Imediat ce prajirea este finalizata, incepe degajarea acestuia.
Acest proces, numit degazare, poate dura intre 48h si doua saptamani.
Cafeaua proaspat prajita nu este pentru consum imediat, reomandarea noastra find consumarea acesteia dupa minim 48h, ajungand pana la 3-7 zile.

poza 3


Odata ce dioxidul de carbon este eliminat, acesta este inlocuit cu oxigen. In acest moment, cafeaua este impachetata in pungi inchise ermetic, ce poarta sigla
de origine a cafelei si data la care a fost macinata.
Abia atunci cafeaua este gata pentru expediere in cafenele noastre The Coffee Shop, unde tu te poti bucura de gustul si aroma specifica fiecarei zone sau de
blendurile noastre proprii.

poza 4